HelloFresh Trial Veggie Box 2 personen 3 maaltijden

HelloFresh Trial Veggie Box 2 personen 3 maaltijden

Velen van ons, komen er, om uiteenlopende redenen, bijna dagelijks, niet aan toe, thuis te koken en nemen daarom, de toevlucht tot afhaal en/of diepvriesmaaltijden. Deze zijn niet bepaald gezond, vooral niet voor de vegetariërs onder ons. De ontbrekende nutriënten, die normaal uit vis en vlees gehaald worden, moet de vegetariër uit andere voedingsmiddelen halen. Afhaal en/of diepvriesmaaltijden, houden daar meestal geen rekening mee. Gelukkig voor ons, zorgt HelloFresh met haar Veggiebox ervoor, dat vegetariërs ook aan hun trekken komen. Om een indicatie te krijgen of deze maaltijdbox wellicht geschikt is voor jouw, biedt HelloFresh de Veggiebox Proefbox aan.

Hoe werkt het

HelloFresh zorgt ervoor, dat je geen tijd hoeft te besteden aan het voorbereiden en doen van boodschappen. De maaltijdboxen bevatten alle nodige ingrediënten en recepten, zodat je deze slechts hoeft op te volgen, om binnen een mum van tijd, een lekker dinner op tafel te hebben. De Veggiebox proefbox is een eenmalige box, vandaar de naam proefbox. Wat je doet, is het volgende: je zult ten eerste moeten aangeven voor hoeveel personen je denkt te gaan koken (1 – 6) en hoeveel maaltijden je per persoon wenst te bereiden (3 of 4). Aan de hand hiervan, maakt HelloFresh een kostencalculatie (per maaltijd) en kun je afrekenen. Hierna maak je een selectie uit het wekelijks aanbod van vegetarische gerechten, die HelloFresh aanbiedt. Aan de hand van deze selectie, wordt de Veggiebox gevuld met de nodige, exact afgewogen hoeveelheden ingrediënten. Tevens bevat de Veggiebox producten als kaas, melk en yogurt. Na afstemming met jouw, brengt HelloFresh de maaltijdbox, gratis, tot aan huis.

HelloFresh

HelloFresh begon als een klein experiment, bestemd voor 10 familieleden. Met haar filosofie “HelloFresh doet het voor jouw, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat, die klanten in de USA, UK, Nederland, België, Australië, Duitsland, Canada, Zwitserland en Austrië wekelijks voorziet van verse ingrediënten, snel te bereiden gerechten en een gevarieerd.

Tot slot

Met de proefversie van de Veggiebox van HelloFresh, kun je (hetzij eenmalig) ervan op, dat je vrijwel dagelijks, binnen no – time, een gezonde, vegetarische maaltijd op tafel hebt.

€42