HelloFresh Trial Familie Box 1 persoon 3 maaltijden

HelloFresh Trial Familie Box 1 persoon 3 maaltijden

Velen van ons, komen er, om uiteenlopende redenen niet aan toe, thuis te koken en nemen daarom, de toevlucht tot afhaal en/of diepvriesmaaltijden. Voor een gezin, welke bestaat uit kleine kinderen, is dit niet bepaald gezond. Kinderen eten vaak niet van alles, maar bevinden zich in hun groeiperiode, waardoor de nutriëntenvoorziening, dubbel zo belangrijk is. Gelukkig voor ons, heeft HelloFresh een maaltijdbox, die speciaal bestemd is voor gezinnen; de Familybox. Om een indicatie te krijgen of deze maaltijdbox wellicht geschikt is voor jouw gezin, biedt HelloFresh de Familybox Proefbox aan.

Hoe werkt het

HelloFresh zorgt ervoor, dat je geen tijd hoeft te besteden aan het voorbereiden en doen van boodschappen. De maaltijdboxen bevatten alle nodige ingrediënten en recepten, zodat je deze slechts hoeft op te volgen, om binnen een mum van tijd, een lekker dinner op tafel te hebben. De Familybox proefbox is een eenmalige box, vandaar de naam proefbox. Deze box is erop gericht, ook de kleintjes tegemoet te komen; de gerechten zijn namelijk geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Hoe ga je te werk? Je zult ten eerste moeten aangeven, voor hoeveel personen je denkt te gaan koken (1 – 6 personen). Na afrekening van de kosten, kun je aangeven, welke gerechten je wenst te bereiden. Hierbij kies je uit de wekelijkse selectie van 10 gerechten, die HelloFresh beschikbaar stelt. Je hebt een keuze uit vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. De Familybox wordt aan de hand hiervan, gevuld met ingrediënten, die nodig zijn om voor elke persoon, in totaal drie maaltijden te bereiden. Ook krijg je de recepten van elk gerecht mee, zodat je binnen een half uur, het eten klaar hebt. De box wordt vervolgens (gratis) thuis afgeleverd op een tijdstip, welke jouw het best uitkomt.

HelloFresh

HelloFresh begon als een klein experiment, bestemd voor 10 familieleden. Met haar filosofie “HelloFresh doet het voor jouw, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat, die klanten in de USA, UK, Nederland, België, Australië, Duitsland, Canada, Zwitserland en Austrië wekelijks voorziet van verse ingrediënten, snel te bereiden gerechten en een gevarieerd.

Tot slot

Met de proefversie van de Familybox van HelloFresh, kun je (hetzij eenmalig) ervan op, dat je vrijwel dagelijks, binnen no – time, een gezonde maaltijd op tafel hebt, waarvan een ieder (ook de kleintjes!) zal genieten.

€37