HelloFresh Trial Classic Box 5 personen 5 maaltijden

HelloFresh Trial Classic Box 5 personen 5 maaltijden

Velen van ons, komen er, om uiteenlopende redenen, bijna dagelijks, niet aan toe, thuis te koken en nemen daarom, de toevlucht tot afhaal en/of diepvriesmaaltijden. Dat deze niet bepaald gezond zijn, weten we intussen al langer. Gelukkig voor ons, zijn er bedrijven, die het met hun diensten mogelijk maken, dat we met minimale inspanning en weinig tijd, vrijwel dagelijks, gezond en gevarieerd kunnen dineren. Een zo een bedrijf, is HelloFresh, die haar klanten voorziet van goed gevulde maaltijdboxen. Aangezien er altijd mensen zullen zijn, die de diensten van HelloFresh eerst willen uitproberen, alvorens een (langdurig) abonnement te nemen, biedt het bedrijf ook proefboxen aan. De HelloFresh Originalbox Proefbox is daar een van.

Hoe werkt het

Wat doet HelloFresh eigenlijk? Dit bedrijf zorgt ervoor, dat je geen tijd hoeft te besteden aan het uitzoeken van een geschikt menu en het kopen van alle nodige ingrediënten. De maaltijdboxen worden namelijk gevuld met verse ingrediënten, die gekozen worden aan de hand van de gerechten welke jij wilt bereiden. Daarnaast krijg je er de recepten meegestuurd, waardoor het stukken makkelijker wordt, om zelf te koken. Het voordelige aan deze recepten is, dat ze binnen een half uur te bereiden zijn, waardoor je niet al te lang in de keuken hoeft te staan. De Originalbox Proefbox bevat verse ingrediënten en recepten voor een keer, vandaar ook de naam proefbox. Wat je doet, is het volgende: je zult ten eerste moeten aangeven voor hoeveel personen je denkt te gaan koken (1 – 6) en hoeveel maaltijden je per persoon wenst te bereiden (3,4 of 5). Aan de hand hiervan, wordt een kostencalculatie gemaakt en kun je afrekenen. Hierna zul je moeten aangeven, welke gerechten je wilt bereiden en kun je kiezen uit de 10 gerechten, die HelloFresh wekelijks aanbiedt. Hier heb je de keuze uit vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Aan de hand van je selectie, wordt de maaltijdbox voor je gevuld met de nodige ingrediënten, in exact afgewogen hoeveelheden. De proefbox wordt, na overleg met jouw, gratis, tot aan huis geleverd.

HelloFresh

HelloFresh begon als een klein experiment, bestemd voor 10 familieleden. Met haar filosofie “HelloFresh doet het voor jouw, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat, die klanten in de USA, UK, Nederland, België, Australië, Duitsland, Canada, Zwitserland en Austrië wekelijks voorziet van verse ingrediënten, snel te bereiden gerechten en een gevarieerd menu.

Tot slot

Met de proefversie van Originalbox van HelloFresh, kun je (hetzij eenmalig) ervan op, dat je vrijwel dagelijks, binnen no – time, gezond en lekker kunt koken voor jezelf en/of je gezin.

€112