HelloFresh Family Box 2 personen 3 maaltijden

HelloFresh Family Box 2 personen 3 maaltijden

Een ieder probeert tegenwoordig een gezonde leefstijl op na te houden, en daar hoort een gezond dieet er vanzelfsprekend bij. Er wordt daarom geadviseerd om vooral zelf te koken en junk/ fastfood, zoveel als mogelijk te vermijden. In gezinsverband, met jonge kinderen, is dit nog belangrijker, aangezien de kleintjes, meestal niet van alles kunnen en/of willen eten. Maar wat doe je nu, als je als werkende moeder/vader er niet aan toe komt, behoorlijk te koken, omdat je er gewoon de tijd niet voor hebt, alle voorbereidingen te treffen? HelloFresh komt deze gezinnen tegemoet en wel in de vorm van de HelloFresh Familybox.

Hoe werkt het

Je zult ten eerste moeten aangeven, voor hoeveel personen je denkt te gaan koken (1 – 6 personen). Na afrekening van de kosten, kun je aangeven, welke gerechten je wenst te bereiden. Hierbij kies je uit de wekelijkse selectie van 10 gerechten, die HelloFresh beschikbaar stelt. Bij het selecteren van deze 10 gerechten, houdt men rekening met heel wat dingen. Zo vind je er bijvoorbeeld vis-, vlees-, en vegetarische gerechten, gerechten die geschikt zijn voor kinderen (al vanaf 2 jaar) en seizoensbeschikbaarheid van groente en/of fruit. De Familybox wordt aan de hand hiervan, gevuld met ingrediënten, die nodig zijn om voor elke persoon, in totaal drie maaltijden te bereiden. Ook krijg je de recepten van elk gerecht mee, zodat je binnen een half uur, het eten klaar hebt. De box wordt vervolgens (gratis) thuis afgeleverd op een tijdstip, welke jouw het best uitkomt. Aangezien HelloFresh met een flexibel abonnement werkt, kan je ten alle tijde, een weekje overslaan of tijdelijk stoppen met de box.

HelloFresh

HelloFresh begon als een klein experiment, bestemd voor 10 familieleden. Met haar filosofie “HelloFresh doet het voor jouw, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat, die klanten in de USA, UK, Nederland, België, Australië, Duitsland, Canada, Zwitserland en Austrië wekelijks voorziet van verse ingrediënten, snel te bereiden gerechten en een gevarieerd menu.

Tot slot

Een van de grootste uitdagingen, waar werkende ouders mee te maken krijgen, is ervoor te zorgen, dat het gezin dagelijks een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgt. Met de Familybox van HelloFresh, wordt het stukken makkelijker (en gezonder!). Geen boodschappen halen, geen voorbereidingen treffen; het enige wat je doet, is de receptuur opvolgen, waarna het eten, binnen een half uur, op tafel staat!

€39