HelloFresh Classic Box 1 personen 4 maaltijden

HelloFresh Classic Box 1 personen 4 maaltijden

Een ieder probeert tegenwoordig een gezonde leefstijl op na te houden, en daar hoort een gezond dieet er vanzelfsprekend bij. Er wordt daarom geadviseerd om vooral zelf te koken en junk of fastfood, zoveel als mogelijk te vermijden. Maar wat doe je nu, als je als vrijgezel of werkende moeder/vader er niet aan toe komt, behoorlijk te koken, omdat je er gewoon de tijd niet voor hebt, alle voorbereidingen te treffen? Dan maar buiten eten zullen velen denken, er is toch geen andere oplossing? Gelukkig wel! Met de Originalbox van HelloFresh, is het mogelijk, meerdere keren per week, gezond te eten, zonder je al teveel druk te maken om de voorbereidingen.

Hoe werkt het

De Originalbox beschikt over alle ingrediënten en recepten om binnen korte tijd, een lekker en gezond, dinner op tafel te hebben. Hoe werkt dat precies? HelloFresh houdt rekening met de behoeften van haar klanten. Jij mag namelijk zelf bepalen, wat je wilt eten en kunt daarvoor, wekelijks een keuze maken uit de 10 gerechten, die HelloFresh te bieden heeft. Ook hier is er keuze zat; je kunt namelijk kiezen uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Daarnaast zul je moeten aangeven, hoeveel maaltijden je wenst te bereiden en voor hoeveel mensen je denkt te gaan koken. Aan de hand van deze gegevens wordt de Originalbox voor je gevuld met alle verse ingrediënten, die nodig zijn om het benodigde aantal maaltijden te kunnen klaarmaken. Ook de recepten worden meegegeven, zodat het maar een kleine moeite is, om de gerechten klaar te maken. De Originalbox wordt vervolgens tot aan huis, op een door jouw aangegeven tijdstip, geleverd. Dit hele proces verloopt volgens een flexibel abonnement, je kunt dus op elk moment besluiten om ermee te stoppen en/of een pauze te nemen.

HelloFresh

HelloFresh begon als een klein experiment, bestemd voor 10 familieleden. Met haar filosofie “HelloFresh doet het voor jouw, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat, die klanten in de USA, UK, Nederland, België, Australië, Duitsland, Canada, Zwitserland en Austrië wekelijks voorziet van verse ingrediënten, snel te bereiden recepten en een gevarieerd menu.

Tot slot

Gezond dineren kan, vanwege tijdtekort, een uitdaging worden. HelloFresh begrijpt dat en biedt daarom haar Originalbox aan, waarin je alle ingrediënten en recepten vindt, om binnen korte tijd, een gezond en lekker diner, op tafel te hebben. Geen voorbereiding, geen boodschappen halen, dat doet HelloFresh allemaal voor je.

€40