Hapjes aan huis

Hapjes aan huis

Wanneer een speciale gelegenheid zich voordoet wilt u dat natuurlijk met uw hele familie vieren. Bijvoorbeeld bij het behalen van een promotie, een bruiloft of het vieren van een verjaardag. Dat wil dus zeggen dat er voor lekkere hapjes en drankjes gezorgd moet worden en natuurlijk ook een heerlijke buffet waar een ieder van zal smullen. Hiervoor heeft u dus een uitstekende cateringservice nodig om die speciale dag onvergetelijk te maken. Zoekt u niet verder, want Hapjes Aan Huis weet precies uw dag helemaal succesvol te maken.

Hoe werkt het

Een buffet is zeker niet het enige wat Hapjes Aan Huis kan samenstellen, hoewel ze ook daarvoor diverse mogelijkheden hebben. Wilt u een Tapas avondje houden, vriendinnen uitnodigen voor High Tea of uw eigen feestje zelf samenstellen? Dat kan, want bij Hapjes Aan Huis zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook wanneer u gasten thuis hebt is het mogelijk om 7 dagen per week ontbijt aan huis te bezorgen zodat u daarover geen zorgen hoeft te maken. Hetzelfde geldt voor zakenlunches. Als u het bedenkt, dan is het mogelijk.

Het eerste wat u moet doen is een bestelling plaatsen op hapjesaanhuis.nl. U vult al uw gegevens in en verzend die. Men zoekt dan naar een catering die bij u in de buurt gevestigd is en die zal dan weer contact met u opnemen. U krijgt dan een overzicht van de bestelling, de opdrachtbevestiging en een factuur optelling. De cateraar zal dan telefonisch contact met u opnemen om de details te bespreken. Op de aangegeven dag zal de cateraar dan uw bestelling op de juiste tijdstip leveren.

Hapjes Aan Huis

Hapjes Aan Huis werkt samen met diverse cateraars die in heel Nederland zijn gevestigd. Zo is het mogelijk om overal in Nederland bestellingen te leveren. Momenteel werken ze samen met 65 keukens die hun best doen om u de beste snacks, gerechten en dranken te kunnen bieden. Ze cateren voor elk budget en geven u de beste prijs voor uw bestelling.

Tot slot

Dit is nog lang niet alles dat Hapjes Aan Huis kan doen. Als u binnenkort een feestje gaat organiseren, dan moet u Hapjes Aan Huis zeker uitproberen. U zult er geen spijt van krijgen.

€100