Streekbox groenten + specials 4 personen 2 maaltijden

Streekbox groenten + specials 4 personen 2 maaltijden

Het is belangrijk om gezond te eten en groenten maken daar deel van uit. Maar niet alle groenten zijn even gezond. Soms zitten ze vol antibiotica en conserveringsmiddelen en dan weet u dat niet, omdat u niet kunt nagaan waar ze vandaan komen. U kunt groenten kopen op plekken waar u weet waar ze vandaan komen of u kunt ze ook zelf planten. Wat u ook kunt doen, is een maaltijdbox bestellen waar u zeker weet dat ze geen schadelijke stoffen. Streekbox heeft 3 maaltijdboxen waar u uit kunt kiezen en hun wekelijkse groenten en specials box is daar één van.

Hoe werkt het

Als u een maaltijdbox bij Streekbox bestelt, dan krijgt u 2 pakketten waar u 2 dagen uit kunt eten. U kiest zelf of u vlees, vis of een vegetarische maaltijd wilt hebben. De receptenkaart krijgt u mee en u kunt de recepten ook online vinden. De boxen komt ook met extra seizoensgroenten die u de rest van de week kunt klaarmaken. U bepaald zelf hoe u dat doet. Verder zitten er ook Hollandse specialiteiten in de box zoals duindoornsap, soep, stroopwafels, kaas, ontbijtkoek en nog veel meer.

De maaltijden zijn voor 2 of 4 personen te bestellen. U kiest uw recepten, het aantal maaltijden, het aantal personen en gaat dan naar het inschrijfpagina waar u uw box bestelt. Als u een abonnement aangaat dan is het goed om te weten dat het een flexibel abonnement is, dus u kunt het wanneer u wilt pauzeren. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige box te bestellen. De maaltijdboxen kunnen 5 dagen per week bezorgd worden en u kunt het ook zelf afhalen als u dat liever wilt. Uw gerechten zijn binnen 30 minuten te bereiden zodat u snel aan tafel kunt schuiven.

Streekbox

Streekbox werkt met boeren die hun 100% biologische producten geven. Verder zorgen ze ervoor dat uw maaltijden precies genoeg zijn voor de aangegeven aantal mensen zodat er geen eten overblijft en weggegooid wordt. Streekbox geeft u dus gezonde producten en probeert verspilling van het eten tegen te gaan.

Tot slot

Als u een keertje zin heeft in wat anders of gewoon genoeg eten wilt hebben voor de komende paar dagen, dan kunt u gerust een groenten + specials maaltijdbox van Streekbox bestellen.

€44