Ekomenu

Ekomenu

Een gezonde maaltijd op tafel zetten lukt niet altijd. Soms lukt het helemaal niet om een maaltijd klaar te maken door je drukke dagschema. Gelukkig is het toch mogelijk om een gezonde maaltijd te bestellen via maaltijdboxen, maar daar heb je toch ook wat beperkingen. Sommige maaltijdboxen hebben weinig vegetarische of lactosevrije maaltijden en dat kan vervelend zijn wanneer je meerdere keren per week een maaltijdbox wilt bestellen. Dankzij Ekomenu is dat nu wel mogelijk.

Hoe werkt het

Bij Ekomenu kun je altijd rekenen op een gezonde maaltijd. Vooral kinderen hebben een maaltijd nodig die hun de voedingstoffen kunnen geven om goed te groeien. Naast de standaard variatie menu en familie menu, hebben ze ook nog vegetarische, vegan, koolhydraatarm, gluten-lactosevrije menu’s. Ook voor zwangere vrouwen hebben ze een speciale 9 maanden menu die helemaal passen bij de voedingspatroon van vrouwen die in verwachting zijn. De recepten van de vorige, huidige en volgende week zijn online te vinden.

De maaltijden zijn 100% biologisch en binnen 30 minuten te bereiden. Wanneer je een maaltijdbox bestelt, krijg je wekelijks 1 box die 3 tot 4 maaltijden voor je heeft. Ze hebben een flexibele abonnementsregeling, dus je kunt je abonnement wanneer je maar wilt pauzeren. Met Ekomenu zit je nergens aan vast. De boxen kunnen geleverd worden of je kunt ze zelf afhalen.

Ekomenu

Hun doel is om gerechten samen te stellen die 100% gezond zijn. Tegenwoordig kun je overal ongezond eten kopen en ze doen daarom hun best om mensen biologische maaltijden te geven die helemaal geen conserveringsmiddelen of E-nummers hebben. De maaltijden zijn ook helemaal aanpasbaar aan uw persoonlijke situatie, want vele mensen zijn vegan of kunnen niets eten waarin gluten voorkomt.

Tot slot

U ziet dus dat u alleen voordelen heeft wanneer u een maaltijdbox bij Ekomenu bestelt. U bent gegarandeerd van gevarieerde recepten die niet alleen heerlijk, maar ook goed zijn voor u. Probeert u vandaag nog een maaltijdbox te bestellen om te zien of het wat voor u is.

€39