Coop

Coop

Voordat je een maaltijd kunt bereiden moet je eerst alle boodschappen kopen en soms ben je niet happy om dat te doen. Misschien krijg je pas tijd om na je werk de boodschappen te doen of moet je op een vrije dag de deur uit terwijl je liever thuis zou willen blijven. Gelukkig is er nu een manier om toch alles in huis te hebben zonder je huis te verlaten. Coop helpt je graag daarmee.

Hoe werkt het

Coop is een website waar je al je boodschappen online kunt doen. Alles is netjes in categorieën geplaatst zodat je alles meteen kunt vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om huishoudelijke artikelen te kopen, dus het gaat niet alleen om etenswaren. Wekelijks hebben ze nieuwe aanbiedingen waar je een paar centjes kunt besparen. Verder hebben ze ook heerlijke recepten die je zou kunnen uitproberen zoals soepen, stamppotten en diverse desserts. Neem de ingrediënten door, bestel deze bij Coop en maak het gerecht thuis klaar.

De winkels zijn verspreidt over het hele land, dus kijk eerst welke filiaal het dichts bij jou in de buurt is. Daarna doe je je boodschappen, geef je aan wanneer de boodschappen bezorgt/afgehaald moeten worden en vult de gewenste gegevens in. Je kunt via mobiele pin betalen of in de winkel bij het ophalen. Je kunt een account aanmaken zodat je de volgende keer minder stappen moet volgen om te shoppen.

Coop

Coop geeft je dus een heel unieke winkelervaring. Bij hun staat de klant centraal en dat blijkt wanneer je kijkt naar al het gemak. Je hoeft niet zelf je boodschappen te doen, te wachten om deze te betalen en ze dan naar huis te sjouwen. Je mag ook zelf bepalen wanneer de levertijd of afhaaltijd moet zijn.

Tot slot

Maak het jezelf gemakkelijk door al je shopping online te doen. Vanaf nu zul je niet meer terug willen gaan naar de oude manier van winkelen.