Chefali Eenmalig MaaltijdBox 3 personen 3 maaltijden

Chefali Eenmalig MaaltijdBox 3 personen 3 maaltijden

Maaltijdboxen zijn binnen korte tijd, zeer populair geworden. Niet verwonderlijk, als we nagaan, welke voordelen zo een box met zich meebrengt. Doordat de boodschappen en voorbereidingen reeds voor je gedaan zijn, heb je veel meer tijd, om lekker te koken en daarna rustig te genieten van een zelf bereid, gezond avondmaal. Gezien de grote vraag ernaar, zijn er ook een heleboel maaltijdboxen, van verschillende bedrijven, te vinden. Een van de beste en meest besproken, zijn de maaltijdboxen van Chef Ali. Om potentiële (nieuwe) klanten, kennis te laten maken met haar maaltijdboxen, biedt Chef Ali een Proefbox aan.

Hoe werkt het

De Proefbox laat je kennis maken met de maaltijdbox van Chef Ali. Het is daarom een eenmalige bestelling, die op de zaterdag, tot aan huis geleverd wordt. Deze Proefbox is gevuld met alle ingrediënten, welke je nodig hebt om één vlees, één vis en één vegetarisch gerecht mee klaar te maken. Over de receptuur hoef je niet in te zitten, ook deze krijg je met de box mee. Hoe bestel je een Proefbox van Chef Ali? Dit gaat via de website van het bedrijf. Daar geef je ten eerste aan, welke box je wilt bestellen, in dit geval, de eenmalige Proefbox. Vervolgens geef je aan, voor hoeveel personen de box bestemd is (1 – 4). Aan de hand hiervan wordt de box gevuld en worden de kosten berekend. Je komt daarna terecht in de betaalomgeving, waar je middels iDeal kunt afrekenen. Na de betaling, ontvang je een bevestigings mail, met daarin je persoonlijke gegevens en de afleverdatum. Een dag voor deze datum, ontvang je via een sms, het tijdstip van aflevering. Let er wel op, dat deze box een eenmalige box is. Wil je wekelijks een box ontvangen, dan zul je dit moeten aangeven en kun je het best, een abonnement nemen.

Chef Ali

Het team van Chef Ali is officieel, sinds 2016 bezig met het leveren van maaltijdboxen. Belangrijk voor hen is, dat de klant voorzien wordt van biologische, exotische en smaakvolle ingrediënten, zodat er wekelijks, een gevarieerd menu op tafel staat. De ingrediënten komen allemaal van de lokale boer; de groente en het fruit zijn biologisch, het vlees is halal. Met de maaltijdboxen van Chef Ali, eet je niet alleen gezond, je maakt tevens kennis met de wereldkeuken en je kent de herkomst van alle ingrediënten.

Tot slot

Wil je nog geen abonnement nemen, maar toch kennis maken met de smaakvolle wereldkeuken van Chef Ali, dan kun je het best, de Proefbox uitproberen. Je neemt daarna gegarandeerd, een wekelijks abonnement bij ze!

€49