Chefali Abonnement Box 1 persoon 3 maaltijden

Chefali Abonnement Box 1 persoon 3 maaltijden

Maaltijdboxen zijn binnen korte tijd, zeer populair geworden. Niet verwonderlijk, als we nagaan, welke voordelen zo een box met zich meebrengt. Doordat de boodschappen en voorbereidingen reeds voor je gedaan zijn, heb je veel meer tijd, om lekker te koken en daarna rustig te genieten van een zelf bereid, gezond avondmaal. Gezien de grote vraag ernaar, zijn er ook een heleboel maaltijdboxen, van verschillende bedrijven, te vinden. Een van de beste en meest besproken, is de Wekelijkse box van Chef Ali.

Hoe werkt het

De maaltijdbox van Chef Ali wordt zodanig gevuld, dat je er drie heerlijke, gevarieerde avondmaaltijden mee kunt klaarmaken. Jij bepaalt zelf, voor hoeveel personen je denkt te gaan koken (1 – 4) en geeft dat aan, zodat het team de nodige ingrediënten voor je, in de box plaatst. De recepten voor de maaltijden worden eveneens door het team van Chef Ali samengesteld; je krijgt ze samen met de box mee. Deze recepten variëren wekelijks en bevatten standaard één vlees, één vis en één vegetarisch recept. Chef Ali werkt met een flexibel abonnement; bij het nemen van zo een abonnement, wordt de maaltijdbox wekelijks, op de zaterdag, tot aan huis afgeleverd. Het bestellen van de box is nogal eenvoudig en geschiedt via de website van Chef Ali. Nadat je hebt aangegeven, voor hoeveel personen de box bestemd is, kom je terecht in de betaalomgeving, waar je kunt afrekenen (de eerste keer is dat via iDeal, daarna wekelijks middels automatische incasso). Je ontvangt hierna een bevestigings email met persoonlijke gegevens en de afleverdatum. Een dag voor de afleverdatum, ontvang je middels een sms, het tijdstip van aflevering. Omdat er gewerkt wordt met een flexibel abonnement, kun je de bestelling, ten alle tijde stopzetten of activeren. Geef dit wel tijdig door.

Chef Ali

Het team van Chef Ali is officieel, sinds maart 2016 bezig met het leveren van maaltijdboxen. Belangrijk voor hen is, dat de klant voorzien wordt van biologische, exotische en smaakvolle ingrediënten, zodat er wekelijks, een gevarieerd menu op tafel komt. De ingrediënten komen allemaal van de lokale boer; de groente en het fruit zijn biologisch, het vlees is halal. Met de maaltijdboxen van Chef Ali, eet je niet alleen gezond, je maakt tevens kennis met de wereldkeuken en je kent de herkomst van alle ingrediënten.

Tot slot

Ben je opzoek naar een makkelijke (en goedkope!) manier om gevarieerd, smaakvol en toch gezond te eten, dan is de Wekelijkse box van Chef Ali, een echte aanrader!

€15