Beer in a Box

Beer in a Box

Dat je maaltijdboxen kunt bestellen weet een ieder. Maar wist je dat je zo ook bier kunt bestellen? Het gaat niet om de bekende bieren die je in de winkel kunt kopen, maar om onbekende bieren die elk keer weer een verassing voor je zullen zijn. Hou je van bier of ken je iemand die dol op bier is? Lees dan wat Beer in a Box allemaal te bieden heeft.

Hoe werkt het

Bij Beer in a Box brouwen ze hun eigen bieren. Ze zijn allemaal uniek en met weet precies welk bier jij lekker zult vinden. Dat komt, omdat je eerst een smaaktest moet doen zodat men weet wat jouw smaak naar uitgaat. Als je een abonnement neemt, dan kun je elke 2 maanden een box verwachten. Het is een flexibel abonnement, dus je kunt het pauzeren of gewoonweg opzeggen. Geel vuiltje aan de lucht. Ook kun je individuele boxen bestellen. Je hebt keuze tussen 3 boxen die 5, 10 en 12 bieren bevatten. Je krijgt ook extraatjes mee zoals de omschrijvingen van de bieren en ook nog één van de recepten. Wil je ook zo een box als cadeau geven? Beer in a Box heeft een speciale cadeaubon die je voor hun kunt bestellen. Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig. Je geeft eerst het aantal bier aan die je wilt bestellen, je geeft door wat je smaak is en klaar is kees. Nu alleen maar wachten op je box.

Beer in a Box

Beer in a Box is opgericht door bier liefhebbers, dus je weet dat ze hun best blijven doen om heerlijke en unieke biertjes te maken. Ze zorgen ervoor dat je bier ook lekker vers is. Geen grote voorraden of opslag. Jouw tevredenheid is hun grootste ambitie.

Tot slot

Als je van tijd tot tijd zin hebt om nieuwe biersmaken uit te proberen, dan is Beer in a Box zeker iets dat je uit moet proberen.

€18