Beebox Vegetarisch Box 4 personen 3 maaltijden

Beebox Vegetarisch Box 4 personen 3 maaltijden

Onder het motto “het gemak dient de mens”, verschijnen er dagelijks nieuwe producten en diensten op de markt. Deze zijn erop gericht, de consument van alle gemakken te voorzien. De maaltijdboxen zijn daar een goed voorbeeld van. Bekend onder velen, zijn de maaltijdboxen van Willem & Drees, die worden aangeboden onder de merknaam Beebox. Naast de maaltijdboxen, heeft het bedrijf boxen, die bestemd zijn voor een bepaalde leefstijl. Een daarvan is de Vegetarische Beebox.

Hoe werkt het

Heel wat mensen hebben om uiteenlopende redenen, ervoor gekozen, vegetariër of flexitariër te worden. Om te voldoen aan de eisen van deze groep, heeft het team van Willem & Drees, de Vegetarische Beebox samengesteld. Deze wordt gevuld met heel wat verse, biologische groente, fruit, peulvruchten, plantaardige vleesvervangers, aardappel, pasta en nog veel meer. De box zal, aan de hand van het aantal personen dat eruit zal eten (2, 3 of 4), gevuld worden met voldoende ingrediënten, om er drie smakelijke, vegetarische avondmaaltijden mee te bereiden. De te bereiden gerechten vind je allemaal op de website van het bedrijf, zodat je deze slechts hoeft op te volgen en niet perse naar eentje hoeft te gaan zoeken. Hoe bestel je een Vegetarische Beebox? Je geeft ten eerste aan, welke Beebox (en eventueel extra versproducten) je wilt bestellen. Hierna wordt gevraagd naar je postcode. Aan de hand van deze gegevens, wordt namelijk bepaald, wanneer en om hoelaat, de box geleverd zal worden. De box wordt tot aan huis geleverd en is vanaf € 39, gratis. Tenslotte kom je aan bij de betaalomgeving, waar je de eerste keer via IDEAL betaalt en voor de volgende keren, middels automatische incasso. Dit hele proces verloopt nogal eenvoudig, vooral als je een online account aanmaakt. Aangezien de Beebox met een flexibel abonnement werkt, kun je altijd een pauze of aanpassing plaatsen. Zorg er wel voor, dat je deze tijdig doorgeeft.

Willem & Drees

Het team achter Willem & Drees, is de directe schakel tussen de boer en de consument. Samen met de Willem & Drees ondernemers, die binnen elke regio te vinden zijn en klaar staan voor vragen en opmerkingen van klanten, zorgen ze ervoor, dat wij elke week, worden voorzien van vers, biolgisch verkregen groente, fruit, vis, vlees en zuivel.

Tot slot

Vegetariërs hebben het vaak moeilijk, om gezonde, smaakvolle gerechten, binnen korte tijd klaar te maken. Met de Vegetarische Beebox, wordt dat stukken eenvoudiger.

€59