Beebox MaaltijdBox Extra 3 personen 3 maaltijden

Beebox MaaltijdBox Extra 3 personen 3 maaltijden

Onder het motto “het gemak dient de mens”, verschijnen er dagelijks nieuwe producten en diensten op de markt. Deze zijn erop gericht, de consument van alle gemakken te voorzien. De maaltijdboxen zijn daar een goed voorbeeld van. Bekend onder velen, zijn de maaltijdboxen van Willem & Drees, die worden aangeboden onder de merknaam Beebox. Een van de best verkochte maaltijdboxen van hen, is de Extra Beebox.

Hoe werkt het

De Extra Beebox is een maaltijdbox, die gevuld wordt met verse, biologische ingrediënten, bestemd voor 2, 3 of 4 personen. Met deze ingrediënten, wordt het mogelijk, om minstens drie avonden per week, een heerlijk gerecht klaar te maken. Deze gerechten worden eveneens voor je samengesteld en op de website van het bedrijf geplaatst. Zo heb je wekelijks een overzicht van het gevarieerd menu, welke voor elke maaltijdbox wordt samengesteld en beschik je over de ingrediënten, om de gerechten mee klaar te maken. Naast deze ingrediënten, bevat de box extra producten zoals Hollands brood, kaas, vruchtensap, enz. Deze zijn goed te gebruiken als aanvulling bij het ontbijt en/of de lunch. Verder biedt het bedrijf je de mogelijkheid om versproducten bij te bestellen. Denk aan producten als melk, verse eieren, vruchtensappen, enz. Het bestellen van de Extra Beebox, is eenvoudig. Je geeft ten eerste aan, welke Beebox je wilt bestellen. Vervolgens geef je, in geval je dat wenst, aan of je extra versproducten wilt bestellen. Hierna wordt gevraagd naar je postcode. Aan de hand van deze gegevens, wordt namelijk bepaald, wanneer en om hoelaat, de box geleverd zal worden. De box wordt tot aan huis geleverd en is vanaf € 39, gratis. Tenslotte kom je aan bij de betaalomgeving, waar je de eerste keer via IDEAL betaalt en voor de volgende keren, middels automatische incasso. Dit hele proces verloopt nogal eenvoudig, vooral als je een online account aanmaakt. Aangezien de Beebox met een flexibel abonnement werkt, kun je altijd een pauze of aanpassing plaatsen. Zorg er wel voor, dat je deze tijdig doorgeeft.

Willem & Drees

Het team achter Willem & Drees, is de directe schakel tussen de boer en de consument. Samen met de Willem & Drees ondernemers, die binnen elke regio te vinden zijn en klaar staan voor vragen en opmerkingen van klanten, zorgen ze ervoor, dat wij elke week, worden voorzien van vers, biolgisch verkregen groente, fruit, vis, vlees en zuivel.

Tot slot

Met de Extra Beebox, kun je bijna elke dag, met meerdere personen, smullen van een lekker diner, gezond ontbijt en/of snelle lunch.

€55