Beebox Koolhydraatarm Box 4 personen 3 maaltijden

Beebox Koolhydraatarm Box 4 personen 3 maaltijden

Onder het motto “het gemak dient de mens”, verschijnen er dagelijks nieuwe producten en diensten op de markt. Deze zijn erop gericht, de consument van alle gemakken te voorzien. De maaltijdboxen zijn daar een goed voorbeeld van. Bekend onder velen, zijn de maaltijdboxen van Willem & Drees, die worden aangeboden onder de merknaam Beebox. Naast de maaltijdboxen, heeft het bedrijf boxen, die bestemd zijn voor een bepaalde leefstijl. Een daarvan is de Koolhydraatarme Beebox.

Hoe werkt het

Het samenstellen van een koolhydraatarm dieet, is vaak moeilijk, aangezien heel wat producten, koolhydraten bevatten. De Koolhydraatarme Beebox komt hier goed van pas. Je krijgt ten eerst een box, gevuld met verse, biologische ingrediënten, die passen binnen een koolhydraatarm dieet, zoals fruit, groente, vis, vlees en extra plantaardige, eiwitrijke producten. Daarnaast helpen de chefkoks van Willem & Drees je op weg, door het samenstellen van gerechten, welke passen binnen zo een dieet. De Koolhydraatarme Beebox wordt gevuld met voldoende ingrediënten, om voor 2, 3 of 4 personen, in totaal drie avondmaaltijden, klaar te maken. De bijbehorende recepten staan wekelijks vermeld op de website van het bedrijf. Hoe bestel je een Koolhydraatarme Beebox? Je geeft ten eerste aan, welke Beebox (en eventueel extra versproducten) je wilt bestellen. Hierna wordt gevraagd naar je postcode. Aan de hand van deze gegevens, wordt namelijk bepaald, wanneer en om hoelaat, de box geleverd zal worden. De box wordt tot aan huis geleverd en is vanaf € 39, gratis. Tenslotte kom je aan bij de betaalomgeving, waar je de eerste keer via IDEAL betaalt en voor de volgende keren, middels automatische incasso. Dit hele proces verloopt nogal eenvoudig, vooral als je een online account aanmaakt. Aangezien de Beebox met een flexibel abonnement werkt, kun je altijd een pauze of aanpassing plaatsen. Zorg er wel voor, dat je deze tijdig doorgeeft.

Willem & Drees

Het team achter Willem & Drees, is de directe schakel tussen de boer en de consument. Samen met de Willem & Drees ondernemers, die binnen elke regio te vinden zijn en klaar staan voor vragen en opmerkingen van klanten, zorgen ze ervoor, dat wij elke week, worden voorzien van vers, biolgisch verkregen groente, fruit, vis, vlees en zuivel.

Tot slot

Een koolhydraat – arm dieet volgen, is geen makkie, maar dankzij de Koolhydraatarme Beebox van Willem & Drees, wordt je, met zeker drie avondmaaltijden, flink opweg geholpen.

€61