Beebox Groente Fruit Box 4 personen 3 maaltijden

Beebox Groente Fruit Box 4 personen 3 maaltijden

Onder het motto “het gemak dient de mens”, verschijnen er dagelijks nieuwe producten en diensten op de markt. Deze zijn erop gericht, de consument van alle gemakken te voorzien. De maaltijdboxen zijn daar een goed voorbeeld van. Bekend onder velen, zijn de maaltijdboxen van Willem & Drees, die worden aangeboden onder de merknaam Beebox. Naast de maaltijdboxen, heeft het bedrijf ook boxen, die niet gebonden zijn aan recepten. Een daarvan is de Groente & Fruit Beebox.

Hoe werkt het

Zoals de naam het reeds zegt, is deze box gevuld met vers, biologisch fruit en groente. Met deze box kun je zeker drie dagen vooruit, voor wat betreft je dagelijkse portie groente en fruit. De hoeveelheid aan groente en fruit wordt bepaald, aan de hand van het aantal personen, dat gebruik zal maken van de box. Daarbij heb je de keuze uit 2, 3 of 4 personen. Alhoewel deze box geen recepten heeft, kun je evengoed, de bestaande recepten op de website van het bedrijf inkijken, om wat inspiratie op te doen. Hoe bestel je de Groente & Fruit Beebox?  Je geeft ten eerste aan, welke Beebox je wilt bestellen. Hierna wordt gevraagd naar je postcode. Aan de hand van deze gegevens, wordt namelijk bepaald, wanneer en om hoelaat, de box geleverd zal worden. De box wordt tot aan huis geleverd en is vanaf € 39, gratis. Tenslotte kom je aan bij de betaalomgeving, waar je de eerste keer via IDEAL betaalt en voor de volgende keren, middels automatische incasso. Dit hele proces verloopt nogal eenvoudig, vooral als je een online account aanmaakt. Aangezien de Beebox met een flexibel abonnement werkt, kun je altijd een pauze of aanpassing plaatsen. Zorg er wel voor, dat je deze tijdig doorgeeft.

Willem & Drees

Het team achter Willem & Drees, is de directe schakel tussen de boer en de consument. Samen met de Willem & Drees ondernemers, die binnen elke regio te vinden zijn en klaar staan voor vragen en opmerkingen van klanten, zorgen ze ervoor, dat wij elke week, worden voorzien van vers, biolgisch verkregen groente, fruit, vis, vlees en zuivel.

Tot slot

De Groente & Fruit Beebox van Willem & Drees, zorgt ervoor, dat je voldoende groente en fruit in huis hebt, om voor drie dagen, verzekerd te zijn van je dagelijkse portie groente en fruit.

€45