Beebox Gezinsbox 2 personen 3 maaltijden

Beebox Gezinsbox 2 personen 3 maaltijden

Onder het motto “het gemak dient de mens”, verschijnen er dagelijks nieuwe producten en diensten op de markt. Deze zijn erop gericht, de consument van alle gemakken te voorzien. De maaltijdboxen zijn daar een goed voorbeeld van. Bekend onder velen, zijn de maaltijdboxen van Willem & Drees, die worden aangeboden onder de merknaam Beebox. Een van de boxen, is de Gezins Beebox.

Hoe werkt het

Zoals de naam het reeds zegt, is deze maaltijdbox vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. De box wordt gevuld met verse, biologische ingrediënten, die voldoende zijn, om er drie maaltijden (voor 2, 3 of 4 personen) mee te bereiden. Het aantal personen dien je bij de bestelling op te geven, aangezien de maaltijdbox dan gevuld zal worden aan de hand van dit aantal. Van de ingrediënten in de Gezins Beebox, kun je drie verschillende gerechten klaarmaken. Een van deze gerechten is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met nieuwe smaken, je zou het het best, een kindvriendelijk recept kunnen noemen. Heb je zin in wat extra, zoals verse eieren, kaas of melk, dan kun je dat bijbestellen onder de categorie versproducten. Deze worden tezamen met de maaltijdbox geleverd. Hoe bestel je een Gezins Beebox? Je geeft ten eerste aan, welke Beebox (en eventueel versproducten) je wilt bestellen. Hierna wordt gevraagd naar je postcode. Aan de hand van deze gegevens, wordt namelijk bepaald, wanneer en om hoelaat, de box geleverd zal worden. De box wordt tot aan huis geleverd en is vanaf € 39, gratis. Tenslotte kom je aan bij de betaalomgeving, waar je de eerste keer via IDEAL betaalt en voor de volgende keren, middels automatische incasso. Dit hele proces verloopt nogal eenvoudig, vooral als je een online account aanmaakt. Aangezien de Beebox met een flexibel abonnement werkt, kun je altijd een pauze of aanpassing plaatsen. Zorg er wel voor, dat je deze tijdig doorgeeft.

Willem & Drees

Het team achter Willem & Drees, is de directe schakel tussen de boer en de consument. Samen met de Willem & Drees ondernemers, die binnen elke regio te vinden zijn en klaar staan voor vragen en opmerkingen van klanten, zorgen ze ervoor, dat wij elke week, worden voorzien van vers, biolgisch verkregen groente, fruit, vis, vlees en zuivel.

Tot slot

Willem & Drees hebben ook gedacht aan de gezinnen; met de Gezins Beebox komen zowel de ouderen als de iets jongeren, aan hun trekken.

€39