Beebox EenpersoonsBox 1 persoon 3 maaltijden

Beebox EenpersoonsBox 1 persoon 3 maaltijden

Onder het motto “het gemak dient de mens”, verschijnen er dagelijks nieuwe producten en diensten op de markt. Deze zijn erop gericht, de consument van alle gemakken te voorzien. De maaltijdboxen zijn daar een goed voorbeeld van. Bekend onder velen, zijn de maaltijdboxen van Willem & Drees, die worden aangeboden onder de merknaam Beebox. Een van de boxen, is de Eenpersoons Beebox.

Hoe werkt het

Deze maaltijdbox is goed geschikt voor kleinere huishoudens. Met de verse, biologische ingrediënten, kun je zeker 3 dagen lang, genieten van een heerlijk avondmaal. De gerechten, welke je met de gegeven ingrediënten kunt bereiden, staan ook allemaal vermeld op de website van het bedrijf. Zo heb je wekelijks, een ander, gevarieerd menu met recepten, die makkelijk te volgen zijn. Naast de ingrediënten, bestemd voor de drie gerechten, krijg je ook andere versproducten, zoals melk, eieren en yogurt mee. Deze zijn een smakelijke aanvulling op het ontbijt of de lunch. Hoe bestel je een Eenpersoons Beebox? Je geeft ten eerste aan, welke Beebox (en eventueel extra versproducten) je wilt bestellen. Hierna wordt gevraagd naar je postcode. Aan de hand van deze gegevens, wordt namelijk bepaald, wanneer en om hoelaat, de box geleverd zal worden. De box wordt tot aan huis geleverd en is vanaf € 39, gratis. Tenslotte kom je aan bij de betaalomgeving, waar je de eerste keer via IDEAL betaalt en voor de volgende keren, middels automatische incasso. Dit hele proces verloopt nogal eenvoudig, vooral als je een online account aanmaakt. Aangezien de Beebox met een flexibel abonnement werkt, kun je altijd een pauze of aanpassing plaatsen. Zorg er wel voor, dat je deze tijdig doorgeeft.

Willem & Drees

Het team achter Willem & Drees, is de directe schakel tussen de boer en de consument. Samen met de Willem & Drees ondernemers, die binnen elke regio te vinden zijn en klaar staan voor vragen en opmerkingen van klanten, zorgen ze ervoor, dat wij elke week, worden voorzien van vers, biolgisch verkregen groente, fruit, vis, vlees en zuivel.

Tot slot

Ook de alleenstaande of vrijgezel kan welleens geen tijd/zin hebben om alle voorbereidingen te treffen voor het koken. Dat begrijpt het team achter Willen & Drees; speciaal voor deze groep, is er de Eenpersoons Beebox.

€39