Beebox Bio MaaltijdBox 3 personen 3 maaltijden

Beebox Bio MaaltijdBox 3 personen 3 maaltijden

Onder het motto “het gemak dient de mens”, verschijnen er dagelijks nieuwe producten en diensten op de markt. Deze zijn erop gericht, de consument van alle gemakken te voorzien. De maaltijdboxen zijn daar een goed voorbeeld van. Bekend onder velen, zijn de maaltijdboxen van Willem & Drees, die worden aangeboden onder de merknaam Beebox. Naast de maaltijdboxen, heeft het bedrijf ook boxen, die niet gebonden zijn aan recepten. Een daarvan is de Basis Vers Beebox.

Hoe werkt het

De Basis Vers Beebox is gevuld met heel wat vers, biologisch fruit, groente, brood, sappen, eieren, enz, waarvan je minstens vier dagen lang, kunt genieten. Je zult er geen maaltijden mee kunnen bereiden, maar de producten zijn een goede aanvulling op een smakelijk ontbijt of lichte lunch. De recepten bedoeld voor maaltijdboxen, die op de website van het bedrijf geplaatst worden, helpen je enigzins daarbij. Ook voor de vegetariërs, is deze box voordelig, aangezien er geen vis of vlees in zit.  Bij het bestellen van je Basis Vers Beebox dien je wel aan te geven, voor hoeveel personen de box bestemd is; ze hebben er namelijk een box voor 2, 3 en 4 personen. Maar hoe bestel je de Basis Vers Beebox? Je geeft ten eerste aan, welke Beebox je wilt bestellen. Hierna wordt gevraagd naar je postcode. Aan de hand van deze gegevens, wordt namelijk bepaald, wanneer en om hoelaat, de box geleverd zal worden. De box wordt tot aan huis geleverd en is vanaf € 39, gratis. Tenslotte kom je aan bij de betaalomgeving, waar je de eerste keer via IDEAL betaalt en voor de volgende keren, middels automatische incasso. Dit hele proces verloopt nogal eenvoudig, vooral als je een online account aanmaakt. Aangezien de Beebox met een flexibel abonnement werkt, kun je altijd een pauze of aanpassing plaatsen. Zorg er wel voor, dat je deze tijdig doorgeeft.

Willem & Drees

Het team achter Willem & Drees, is de directe schakel tussen de boer en de consument. Samen met de Willem & Drees ondernemers, die binnen elke regio te vinden zijn en klaar staan voor vragen en opmerkingen van klanten, zorgen ze ervoor, dat wij elke week, worden voorzien van vers, biolgisch verkregen groente, fruit, vis, vlees en zuivel.

Tot slot

Willem & Drees maken het ook mogelijk, om op een makkelijke manier, versproducten (boodschappen) tot aan huis geleverd te krijgen, dankzij de Basis Vers Beebox.

€49