BBQ en Gourmet

BBQ en Gourmet

Een feestje of gezellige get-together organiseren kan heel leuke zijn maar wanneer u zelf voor eten gaat zorgen, kan dat best vermoeiend worden. Gelukkig zijn er mensen die dat helemaal uit uw handen kunnen nemen zodat jij u tijd aan andere taken kunt besteden. Zoals de naam al aangeeft, kunt u bij BBQ en Gourmet catering voor diverse gelegenheden bestellen. Of het nou een simpel onderonsje is of voor een zakelijke meeting.

Hoe werkt het

Bij BBQ en Gourmet zijn de mogelijkheden eindeloos. U geeft precies aan wat de gelegenheid is en wat u allemaal wilt bestellen. Zij zorgen voor de rest. Zo kunt u catering bestellen met alleen vlees of vis maar als u wilt dat het een mix moet zijn met vegetarische gerechten of dat alles vegetarisch moet zijn, dan is dat ook mogelijk. Een vegetarische BBQ is natuurlijk ook heel fijn, nietwaar?

Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig. U neemt eerst hun assortiment door en maakt dan uw keuze. U geeft eerst aan voor hoeveel personen u wilt bestellen en de eventuele extra gerechten. Daarna vult u uw persoonlijke gegevens in en nog wat specifieke wensen als u die heeft. Als u dit allemaal gedaan heeft, stuurt u uw bestelling. Zodra uw bestelling wordt ontvangen, zult u een bevestigingsemail en factuur krijgen. Een dag voor de levering krijgt u een sms of email om u de tijd van levering door te geven en af te spreken wanneer de materialen weer opgehaald zullen worden. De betaling geschiedt via internetbanking of u kunt de betaling ook contant doen aan de chauffeur. Bestellingen plaatsen kan al vanaf 5 personen en u kunt zelfs een dag van tevoren plaatsen zolang u dat 12 uur van tevoren doet.

BBQ en Gourmet

Als u bij BBQ en Gourmet uw catering bestelt, dan kunt u verzekert zijn van heel lekker eten en een uitstekende service. Ze hebben al 25 jaar ervaring op dit gebied dus ze weten precies hoe ze u tevreden kunnen stellen. Ze leveren overal in Nederland en België en zijn 365 dagen per week te bereiken.

Tot slot

BBQ en Gourmet biedt catering voor elk gelegenheid en elk budget. U weet dus waar u moet zijn wanneer u catering wilt bestellen voor uw volgende feestje.