Asian Food Lovers

Asian Food Lovers

Naast het eten van je dagelijkse kost, heb je soms zin om wat meer exotische gerechten uit te proberen. Misschien heb je zin in een nasi goreng of heerlijke sushi. Natuurlijk kun je de gerechten eenvoudig bestellen maar er zijn ook sommige mensen die het graag zelf zouden willen maken. En wanneer je de ingrediënten in huis hebt, kun je het meerdere keren bereiden en hoef je geen geld uit te geven door telkens de maaltijden te bestellen. Asian Food Lovers heeft alle producten die je nodig hebt om een geslaagde Aziatische maaltijd op tafel te zetten.

Hoe werkt het

Of het nou om sauzen, specerijen, groenten of rijst gaat. Ze zijn allemaal bij Asian Food Lovers te bestellen zodat jij alle ingrediënten hebt om een geslaagde maaltijd te maken. Tevens hebben ze keukengerei zoals wokken en sushimatten die je bij hun kunt kopen. Heb je er nooit aan gedacht om zelf een curry of een noodle salade te maken? Misschien zullen de recepten je inspireren. Als je eentje ziet die je graag zelf zou willen maken, dan kun je gewoon overgaan tot het bestellen van de benodigde producten.

Verder hebben ze ook foodboxen die vol zitten met interessante producten. Je kunt een Asian Lovers box bestellen die vol zit met producten voor wel 3 gerechten. Of misschien wil je liever de Sushi box zodat je zelf sushi kunt leren maken? Daarnaast is er ook nog een verrassingsbox die vol zit met meer dan 15 geheime food en non-food producten. Je hebt helemaal geen abonnement nodig. Je bestelt maar wat je nodig hebt.

Asian Food Lovers

Dankzij Asian Food Lovers hoef je helemaal je huis niet uit om je producten te kopen. Ze hebben niet alleen exotische producten. Je kunt ook vis, vlees, fruit en sauzen bestellen die je de rest van de week kunt gebruiken om je eigen gerechten klaar te maken.

Tot slot

Asian Food Lovers is dus een website die de keukenprinsen en prinsessen zeker zullen waarderen. Je bent aan niets gebonden. Bestel gewoon alles wat je nodig hebt of neem gewoon hun recepten door om te zien of ze je inspireren.

€20