AH

AH

Op een lijst van grote winkels in Nederland zal Albert Heijn zeker aan de top van die lijst staan. Behalve dat je dagelijks je boodschappen bij hun kunt doen, kun je verder ook nog maaltijdboxen bij ze bestellen, gebruik maken van hun foto- en postservice, recepten online vinden en ook nog boodschappen helemaal aan huis laten leveren. Zelf boodschappen doen en naar huis sjouwen hoort nu tot het verleden. AH doet de boodschappen voor je zodat je tijd hebt voor andere activiteiten.

Hoe werkt het

Online je boodschappen doen verschilt niet veel van wat je normaal doet. Je hoeft alleen niet door de winkel rond te lopen wanneer je de items zoekt. Op de website zijn alle afdelingen netjes in categorieën verdeelt zodat je ze meteen kunt vinden. Of je nou vruchten, levensmiddelen, huishoudelijke artikelen of diepvries artikelen zoekt. Voordat je begint, moet je eerst aangeven of de boodschappen geleverd moeten worden of als jij ze zelf bij een filiaal of Pick Up Point gaat ophalen. Als je al eerder bij ze bestelt hebt, dan hoef je alleen in te loggen maar als dat niet het geval is, dan moet je eerst je postcode invullen zodat ze kunnen zien of ze wel bij jou aan huis kunnen leveren. Daarna ga je over tot het uitzoeken van alle producten. Nadat je alles gevonden hebt, ga je nu over tot het bevestigen van de bestelling. Jij mag zelf de bezorg- of ophaaltijd kiezen. De bezorgers brengen de boodschappen helemaal tot je keuken zodat jij helemaal niets hoeft op te tillen.

Als je de recepten langsloopt en iets ziet dat je graag zou willen maken, dan kun je meteen zien wat de ingrediënten allemaal moeten zijn. Heb je ze niet in huis? Dan bestel je ze gewoon. Ook wanneer je een Allerhande Box bestelt, kun je ervoor kiezen dat ze boodschappen mee bezorgen zodat je voor de rest van de week niet meer uit huis moet gaan om toiletpapier of zo te kopen.

AH

AH geeft veel om hun klanten en daarom doen ze hun best om je leven een beetje gemakkelijker te maken. Je hebt niet altijd evenveel tijd of zin om boodschappen te doen en daarna nog het avondeten klaar te maken. Met de recepten, maaltijdboxen en boodschappen van AH kun je het je permitteren om het een dagje rustig aan te doen.

Tot slot

AH heeft vaak leuke aanbiedingen en acties waar je flink van kunt profiteren. Zie je iets dat je graag zou willen hebben? Bestel het zodat je het morgen al in huis kan hebben.