AH 2 personen 3 maaltijden

AH 2 personen 3 maaltijden

Niet een ieder is instaat om elke dag, een lekkere maaltijd klaar te maken. Het kan zijn dat je daar de tijd niet voor hebt, een luie dag hebt of gewoon niet kunt koken! Maar eten, moet je wel elke dag. Wat te doen? Een van de makkelijkste en bovenal ongezonde opties, waar velen in deze voor kiezen, is het kopen van een afhaal en/of diepvriesmaaltijd. Echter, met de Allerhande Inspiratiebox van Albert Heijn, hoeft dat niet langer!

Hoe werkt het

Deze service van Albert Heijn, zorgt ervoor, dat je geen uren hoeft te besteden aan het opzoeken van recepten, doen van boodschappen en treffen van voorbereidingen, om dan uiteindelijk te beginnen met koken. De maaltijdboxen worden namelijk gevuld met verse ingrediënten, die nodig zijn, om een bepaald gerecht mee klaar te maken. Je krijgt er ook het recept bij, zodat het slechts een kwestie van uitvoeren van de aanwijzingen is, waarna je kunt genieten van een smakelijk diner. De Inspiratiebox is bedoeld voor twee personen en bevat de verse ingrediënten, die nodig zijn voor drie maaltijden, welke door jouw gekozen wordt. Je hebt de keuze uit een wekelijkse selectie van vier gerechten, waarbij er voldoende variatie is in vlees, vis, gevogelte en vegetarische recepten. AH heeft erop toegezien, dat deze gerechten allemaal binnen een half uur te bereiden zijn. Na selectie en afrekening, wordt de box, geheel gratis, tot aan huis bezorgd. De Inspiratiebox heeft twee grote voordelen. Omdat men niet werkt met een abonnement, ben je vrij, om de maaltijdbox te bestellen, wanneer je dat nodig vindt. Daarnaast biedt AH je de mogelijkheid, om extra boodschappen vanuit de Albert Heijn winkel bij te bestellen. Deze worden samen met de maaltijdbox, gratis geleverd.

Allerhande van Albert Heijn

Albert Heijn is een van de oudste supermarktketens in Nederland en geliefd bij velen. Aangezien AH zich, middels de Allerhande magazine reeds bezig hield met het publiceren van recepten en kooktips, was het slechts een kwestie van tijd, voor ze ook maaltijdboxen zou aanbieden. In het jaar 2015, was het dan zover. De voortreffelijke recepten en verse ingrediënten uit de eigen supermarkt, hebben geleid tot een succesvolle combinatie; de Allerhande maaltijdboxen.

Tot slot

Vanaf nu, kun je bij je favoriete supermarket niet alleen terecht voor boodschappen; Albert Heijn zorgt ervoor, dat de boodschappen èn recepten, tot aan de deur worden geleverd, waarna je binnen korte tijd, een smakelijke maaltijd op tafel hebt.

€38