123Fresh

123fresh-logo123 Fresh is een Nederlandse aanbieder van maaltijdboxen met de meest flexibele opties. Momenteel is het namelijk de enige aanbieder die complete maaltijdboxen aanbied die je volledig zelf kunt samenstellen.  Je betaald slechts 6.60 euro per maaltijd en verzending is volledig gratis. Op deze pagina geven wij jou meer informatie over deze aanbieder!

Over 123fresh

123Fresh is een jong maar zeer vooruitstrevend bedrijf op het gebied van maaltijdboxen. Waar andere aanbieders met een standaard box aankomen is de keuze hier vele malen groter. In principe heb je drie verschillende mogelijkheden om je box te vullen. Je kunt kiezen uit de standaardboxen, je kunt een box samen stellen op basis van recepten en tot slot kun jij zelf de ingrediënten samenstellen.

Een van de mogelijkheden die jij hebt is om zelf volledig een box samen te stellen. Als eerst kies je een eiwitbron naar keuze voor een maaltijd. Dit kan vlees, vis of kip wezen (75 verschillende mogelijkheden). Daarna kies je de groente die je bij de maaltijd wilt hebben voor de nodige vitamines ( meer dan 65 verschillende mogelijkheden). Tot slot kies je je bron van koolhydraten (meer dan 15 verschillende mogelijkheden). Hierbij heb je de keuze uit aardappelen, rijst of pasta. Het minimale aantal dat je moet bestellen

Ook is het mogelijk om per recept te zoeken. Op de website vind je vele recepten waar je uit kunt kiezen. Klik op het recept om hem eenvoudig aan je winkelmand toe te voegen. Het voordeel hier aan is dat jij super duidelijk kunt zien wat de inhoud precies is. Zoek een aantal recepten uit die jij graag wilt hebben en ontvang hier de boodschappen voor binnen 48 uur.

Een andere mogelijkheid is door te kiezen voor een van de “standaard” boxen. We hebben standaard tussen aanhalingstekens gezet omdat ze eigenlijk alles behalve standaard zijn. Zo kun je namelijk kiezen voor een glutenvrije box, een familiebox maar ook een speciale box zoals de Paleo doos. Deze boxen worden geleverd met de complete ingrediënten om een maaltijd binnen 30 minuten op tafel te zetten. Bij de ingrediënten is er uiteraard een recept toegevoegd zodat jij alleen nog maar de instructies hoeft op te volgen. Klik op een van onderstaande producten om er meer informatie over te ontvangen.

Unieke punten 123fresh.nl

We zullen de unieke voorwaarden van 123fresh even kort voor jou op een rij zetten.
• Grootste keuze aanbod van maaltijdboxen in Nederland
• Binnen 48 uur thuis bezorgd
• Milieu vriendelijk
• Hoge kwaliteit producten
• Verschillende betaalmogelijkheden
• Complete recepten binnen 30 minuten te bereiden

123 Fresh ervaringen

Als we de ervaringen lezen op dit bedrijf op het internet zijn deze doorgaans positief. Met name doordat de keuze zo groot is wint dit bedrijf vele klanten in Nederland. Lees meer reviews onderaan op deze pagina. Heb jij ervaringen met dit bedrijf? Schrijf dan je eigen review zodat je andere mensen kunt helpen om hun keuze te maken.

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!