Mathijs maaltijdbox kortingscode

Nieuwe klanten ontvangen met deze kortingscode Mathijs maaltijdbox 15 euro korting op de eerste bestelling. Als je gebruik wilt maken van deze kortingsactie kun je op onderstaande button klikken. Hiermee word jij doorgeleid naar de webshop van Mathijs en wordt de actiecode zichtbaar.

Korting en aanbiedingen

Er zijn ook regelmatig Mathijs maaltijdbox korting acties en speciale aanbiedingen. Naast de actiecode is dit een goede manier om voordeliger uit te zijn. Zodra er speciale aanbiedingen zijn zullen wij deze ook vermelden op deze pagina. Wil jij een email ontvangen als er een aanbieding is? Laat dan je email adres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Dit is volledig gratis.

Hoe gebruik je de kortingscode?

Wij kunnen niet garanderen dat er altijd een code is, mocht deze er zijn dan zal je deze vinden boven aan op deze pagina. Als dit het geval is maak er dan snel gebruik van.

Mathijs wil nieuwe klanten graag eenvoudig laten kennis maken met zijn foodboxen. Om deze reden is het gebruik maken van de couponcode ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Als eerst ga je naar de website en selecteer jij de Mathijs maaltijdbox die jij graag hebben wilt. Als je tevreden bent over je keuze ga je naar het afrekenscherm. Het invul formulier voor de code staat duidelijk aangegeven en is niet verborgen. Hierdoor kun jij direct de code invullen. Ter verduidelijking hebben wij nog even een screenshot geplaatst.

Zodra jij de code hebt ingevuld, wordt de korting automatisch verrekend. Gefeliciteerd, je hebt nu 15 euro bespaard op je eerste bestelling bij Mathijs. Kom je er nog niet uit of zijn er problemen met het afrekenen? Neem dan contact met ons op of met de klantenservice van Mathijsmaaltijdbox.nl.

Over de Mathijs Maaltijdbox

Mathijsmaaltijdbox.nl is de website van televisie kok Mathijs Vrieze. Via deze website kun je een flexibel abonnement nemen op een van de populairste maaltijdboxen van dit moment. Met een flexibel abonnement ontvang jij iedere week verse ingrediënten. Met deze ingrediënten kun jij een lekkere en simpele maaltijd op tafel te zetten.

Bij Mathijsmaaltijdbox.nl heb je de keuze uit twee maaltijdboxen. De ene box is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. De recepten uit deze box zullen bij zowel kinderen als volwassene in de smaak vallen. De tweede box is bedoelt voor volwassene. Bij beide boxen kun jij de keuze maken voor hoeveel personen je ingrediënten wilt ontvangen. Een aantal voordelen van de Matthijs-Maaltijdbox zijn als volgt:
• Originele recepten
• Seizoensgebonden producten
• Gevarieerd eetpatroon
• Alle maaltijden in 20 tot 30 minuten te bereiden
• Geen boodschappen meer doen
• Een goede prijs kwaliteit verhouding

Heb jij nog vragen over dit bedrijf of over de box? Neem dan contact ons met op of met de klantenservice van Mathijs Vrieze.